برای واجد الشرایط شدن تحصیل در کانادا باید:

توسط یکی از موسسات آموزشی تعیین شده در کانادا پذیرش شده باشید.

ثابت کنید که پول کافی برای پرداخت هزینه های شهریه و هزینه های زندگی خودتان و خانواده همراه و هزینه ی سفر خود و خانواده ی همراه را دارید.

یک شهروند مطیع قانون باشید بدون هیچ سوء سابقه ای و هیچ خطری برای امنیت کانادا نداشته باشید.

در وضعیت سلامتی و روحی مناسبی باشید و در صورت نیاز برای دادن یک آزمایش پزشکی همکاری لازم را به عمل آورید.

افسر مهاجرت را مجاب کنید که  بعد از اتمام دوره ی تحصیلی خود به کشور خود بازخواهید گشت.

موارد استثنا:

در موارد زیر برای تحصیل در کانادا نیازی به مجوز تحصیلی کانادا ندارید:

اگر تمایل به تحصیل در یک واحد درسی کوتاه مدت را دارید.

اگر قصد دارید تا برای تحصیل در یک واحد درسی کوتاه مدت  6 ماهه و یا کمتر در کانادا اقدام کنید نیازی به داشتن مجوز تحصیلی ندارید.

نمایندگان خارجی در کانادا

  اگر یکی از اعضای خانواده  و یا عضو هیئت یک نماینده ی خارجی در کانادا هستید که توسطامور جهانی (GAC),

کانادا انتخاب شده اید، ممکن است برای تحصیل نیازی به مجوز تحصیلی نداشته باشید، به سفارت خود در آن کشورمراجعه کنید تا با اداره ی پروتکل امور جهانی تماس حاصل کند و بررسی کنند که آیا شما نیازی به مجوز تحصیلی دارید یا خیر.

اعضای نیروهای مصلح خارجی

اگر یکی از اعضای نیروهای مصلح خارجی تحت پوشش Visiting Forces Act باشید، نیازی به مجوز برای تحصیل در کانادا نخواهید داشت. اگر اعضای خانواده شما، از جمله کودکان  بخواهند به تحصیل در کانادا بپردازند، باید مجوز های لازم را برای این امر تحصیل نماید.

اتباع خارجی که به عنوان سرخپوست در کانادا باشند، برای تحصیل نیازی به مجوز خاصی ندارند

 

درخواست آنلاین:

برای درخواست انلاین و تهیه ی نسخه های الکترونیکی و آپلود مدارکتان باید به اسکنر و دوربین دسترسی داشته باشید و یک کارت اعتباری معتبر برای پرداخت هزینه ها لازم دارید.

  • اطلاعات متقاضی در سایت اداره مهاجرت ثبت می شود و یک حساب کاربری به متقاضی داده می شود. تمامی مدارکنان را اسکن و آپلود کنید.
  • در همین مرحله هزینه های انگشت نگاری و ویزا  را به صورت آنلاین باید پرداخت کنید تا نامه ی انگشت نگاری و برگه ی تاییدیه ثبت نام با شماره درخواست برای شما ارسال شود. به شما 30روز فرصت داده می شود تا برای انگشت نگاری اقدام کنید.
  • به دلیل دایر نبودن سفارت کانادا در ایران باید  به یکی از دفاتر خدمات صدور ویزا در کشورهای همسایه از جمله آنکارا، استانبول، دبی و ابوظبی مراجعه کنید.
  • بعد از بررسی نهایی پرونده شما، در صورت پذیرش تقاضای شما برای صدور ویزا از طریق ایمیل به شما اعلام می شود تا پاسپورت خود را برای صدور ویزا به سفارت ارائه دهید.

درخواست کاغذی:

  1. بسته ی تقاضا را تهیه کنید:

برای درخواست کاغذیاز نزدیکترین مرکز درخواست ویزا VACکمک بگیرید.این بسته شامل

تمام فرم هایی است که باید پر کنید. می توانید این بسته را دانلود کنید. بسته به وضعیت شهروندیتان ممکن است به یک مجوز مسافرت الکترونیکی (eTA)، یک ویزا یا یک ویزای تحصیل کانادا نیاز داشته باشید که اگر به انها نیاز داشته باشید همراه با مجوز تحصیلیتان برای شما صادر می شوند و دیگر نیازی به تقاضای جداگانه و هزینه ی جداگانه نیست.

شهروندان 29 کشور و 1ایالت از جمله کشور ایران برای تقاضای ویزا نیاز به انگشت نگاری و عکس دارند.

برای درخواست مجوز تحصیلی لیستی از تمامی مدارک مورد نیاز تهیه کنید و آن ها را در فرم تقاضای خود بگنجانید.  

فرمهای درخواست ویزای تحصیلی کانادا را با دقت و کامل پر کنید:  

با دقت  تایپ کنید و از جوهر سیاه استفاده کنید

برای زبانهایی که در الفبای لاتین استفاده نمی شوند مانند چینی، عربی، سیریلیک، ژاپنی، عبری و .. کاراکترهای مناسب انتخاب کنید.

با دقت کامل و صادقانه به تمام سوالات جواب دهید. بسته های درخواستی ناقص بررسی نمی شوند و به شما بازگردانده می شوند.

2- هزینه های درخواست ویزای تحصیلی کانادا را پرداخت کنید

برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا هزینه های دارد که در بیشتر کشور ها هزینه ی بررسی مدارک، به صورت وجه رایچ پرداخت می شود.

برای تحویل دادن درخواست ویزا به  مرکز درخواست ویزا (VAC) تحویل دهید، لازم است تا هزینه های خدمات VAC را پرداخت کنید.هزینه های درخواست CIC شامل این هزینه ها نمی شوند.

۳-درخواست ویزای تحصیلی کانادا را ارائه دهید

توجه: خانواده ها لازم است تا درخواست خود را در یک بسته به محلی که درخواست داوطلب اصلی بررسی می شود بفرستند.

 

 


برای گرفتن مجوز تحصیلی مدارک خاصی  از جمله اسناد پذیرش، اسناد  هویتی، اسناد پشتیبانی مالی و نامه ی توضیحات  لازم است. 

انتخاب موسسه، مدارس  و دانشگاه:

انواع مختلفی از موسسات آموزشی و مدارس در کانادا وجود دارد. برای اطلاعات بیشتر، مشاوره و دسترسی به لیست مدارس با سازمان ها گفته شده در زیر تماس حاصل کنید.

وب سایت دولت کانادا بخش مربوطه به تحصیل در کانادا

وزارت اموزش و پرورش استانی که قصد دارید در آن تحصیل کنید

دیوان کانادا بخش آموزش بین الملل

بسیاری از مدارس و موسسات در سراسر کشور امکان تحصیل به زبان فرانسه را فراهم آورده اند.

دانشگاهها و کالجها:

هر کدام از دانشگاهها، کالج ها و موسسات فنی قوانین خاص مربوط به پذیرش، سطح زبان انگلیسی و فرانسه مورد قبول مربوط به خود را دارند. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با موسسات دانشگاهی انجمن های زیر را بررسی کنید:

انجمن دانشگاهها و کالج های کانادایی

انجمن کالج های فنی حرفه ای

مرکز اطلاعات و ارزیابی کانادا

همچنین برای اطلاعات بیشتر، مدارک مورد نیاز، اطلاعات پذیرش و تقاضا برای تحصیل در کانادا به سایت تحصیل در کانادا Education in Canada)) مراجعه کنید. 

مدارس و موسسات دانشگاهی که دانشجوی بین المللی می پذیرند تحت نظارت استان و منطقه در کانادا می باشند. موسسات آموزشی تعیین شده شامل دانشگاهها، کالج ها، مدارس فنی و حرفه ای خصوصی و موسسات زبان می باشند اگر برای مجوز تحصیلی افدام کرده باشید و نامه ی پذیرش شما از موسسه ای باشد که در لیست موسسات تعیین شده نیست، تقاضای شما رد می شود.

موسسات فنی حرفه ای  خصوصی:

معمولا دولت نظارتی بر مدارس خصوصی ندارد. اطمینان پیدا کنید که موسسه ی خصوصی که تمایل به تحصیل در آن دارید، شرایط آموزشی منطفه ای را کسب کرده باشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد کالج های فنی حرفه ای خصوصی  به سایت انجمن ملی کالج های فنی حرفه ای (National Association of Career Colleges) مراجعه کنید.

مدارس زیادی در کانادا هستند که زبان انگلیسی  و یا فرانسه را به عنوان زبان دوم تدریس میکنند. بیشتر دولتهای استانی آموزش زبان را در مدارس عمومی برنامه ریزی کرده اند و بر موسسات خصوصی آموزش زبان نظارتی ندارد.

چگونه برای موسسات، دانشگاهها و کالج ها اقدام کنیم: بعد از اینکه مکانی که تمایل به تحصیل در آن را دارید، انتخاب کردید، لازم است تا برای انتخاب موسسه، کالج  و یا دانشگاه اقدام کنید. برای  دبیرستان ها و دبستان ها باید حداقل 6 ماه زودتر و برای دانشگاهها و کالج ها باید یک سال قبل از شروع ترم اقدام کنید.

برای اطلاع پیدا کردن از اینکه چگونه برای موسسات و دانشگاه ها اقدام کنید با موسسه و دانشگاه مربوطه تماس حاصل کنید تا فرم تقاضا را برای شما بفرستند و اطلاعات زیر را دریافت کنید:

هزینه های تقاضا

 هزینه های شهریه

هزینه ی بیمه سلامت

 هزینه های اجاره و زندگی در کانادا

امتحانات زبان 

 

     برای گرفتن مجوز تحصیلی کانادا مدارک زیر مورد نیاز است:

  • اسناد پذیرش ( مدرسه و دانشگاهی که برای آن تفاضای تحصیل کرده اید لازم است تا نامه ی پذیرش را برای شما بفرستند) و شما باید نامه ی اصلی را همراه با فرم  تقاضا ارسال کنید.
  • اسناد هویتی( پاسپورت و مدارک قانونی سفر برای شما و هر کدام از افراد همراه و 2 فطعه عکس پاسپورتی برای شما و هر یک از افراد همراهتان که نام و تاریخ تولد در پشت آن نوشته شده باشد.
  • اسناد و مدارک مالی ( باسد اثبات کنید که تا وقتی در کانادا هستید، می توانید خود و خانواده همراهتان را از لحاظ مالی حمایت کنید.

    با نشان داده مدارک زیر میتوانید این حقیقت را به اثبات برسانید

  • اسناد حساب بانکی که به نام شما باشد اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید.
  • اسناد وام دانشجویی از موسسه ی مالی
  • اسناد تمکن مالی از 4ماه اخیر
  • فیش واریزی  تحصیلی و هزینه های اقامت
  • نامه  از شخص و موسسه ای که حامی مالی شما است.

 

مدارک اضافی برای ویزای تحصیلی 

 

بعد از اینکه درخواست ویزای دانشجویی کانادا شما به دفتر ویزا رسید، افسر ویزا ممکن است مدارک بیشتری را از شما بخواهد از جمله:

اطلاعات پزشکی:

در بیشتر موارد به اطلاعات پزشکی احتیاج پیدا خواهید کرد. افسر ویزا دستورالعمل های مورد نیاز را برای شما میفرستد. که در این صورت زمان بررسی تثاضای شما 3 ماه بیشتر به طولمی انجامد.

اطلاعات امنیتی:

اگر می خواهید در کانادا تحصیل کنید لازم است تا شما و افراد همراهتان که بیشتر از 18 سال سن دارند گواهی عدم سوء پیشینه را کسب کنید.

 

 

تحصیل در کانادا 

دارندگان مجوز کار و تحصیل از کشورهایی که نیاز به گرفتن ویزا ندارند و مجوز خود را در تاریخ و یا قبل از 31 جولای 2015 گرفته اند برای ورود به کانادا نیازمند تاییدیه الکترونیکی سفر (ٍeTA) هستند. متقاضیانی که مجوز کار و تحصیل آن ها در تاریخ و یا بعد از 1 آگوست 2015صادر شده است، تاییدیه الکترونیکی سفر آن ها همزمان با مجوزشان صادر می شود.

برای تقاضای  تجدید مجوز کار و یا مجوز تحصیل، تاییدیبه الکترونیکی به صورت اتوماتیکی تجدید نمی شود. اگر می خواهید که از کانادا خارج شده و یا دوباره به کانادا وارد شوید، باید  با مراجعه به سایت Check Status Toolمطمئن شوید که تاییدیه الکترونیکی شما هنوز قانونی است و اگر منقضی شده باشد باید هر چه زودتر برای آن اقدام کنید. 

برای عضویت در خبرنامه، اطلاعات زیر را وارد کنید.
 
یا
 
Yandex.Metrica