ویزای تجاری:

انگلستان با حدود هزار کیلومتر مرز ساحلی، بزرگ‌ترین کشور بریتانیا به‌حساب می‌آید، برای مسافرت و زندگی در انگلستان عموماً باید یکی از انواع ویزای انگلستان را اخذ کرد. برای این منظور، دولت بریتانیا انواع ویزای کاری و تحصیلی و همچنین مهاجرت و پناهندگی را برای افراد متقاضی واجد شرایط صادر می‌کند.


درحالیکه ادارۀ هویت و گذرنامۀ بریتانیا (The Identity and Passport Service) مسئول صدور گذرنامه برای متقاضیان است، انواع تقاضا برای اخذ ویزا یا مهاجرت و پناهندگی عبارت‌اند از:


• 
اجازۀ تحصیل در انگلستان
• 
اجازۀ کار در انگلستان
• 
اجازۀ اقامت در انگلستان
• 
اعطای شهروندی انگلستان

 اتباع کشورهای اتحادیه اروپا باید ظرف سه ماه از ورود خود به بریتانیا تقاضای مجوز اقامت نمایند، اتباع غیر اتحادیه اروپا باید قبل از ورود به این کشور از سفارت یا کنسولگری بریتانیا در کشور خود برای گرفتن مجوز ورود اقدام نمایند.

شرایط صدور ویزای انگلستان برای اتباع غیر اروپایی که می‌خواهند در بریتانیا زندگی و کار کنند نسبتاً سخت است و قوانین مربوط به مهاجرت در معرض تغییر است.

از آنجایی که قوانین مربوط به مهاجرت به انگلستان و یا تحصیل در این کشور معمولاً به خاطر تغییر شرایط، تغییر می‌کنند، می‌توانید برای اطلاع از آخرین قوانینی که در مورد شما صدق می‌کند با ما تماس بگیرید تا شما را از نحوۀ اقدام مناسب برای مهاجرت یا تحصیل در انگلستان آگاه کنیم و قوانین موجود در مورد شرایط فعلی شما را هم برایتان توضیح دهیم.

برای مهاجرت به انگلستان میتوان از طریق یکی از انواع ویزای کاری و یا ویزاهای مربوط به بستگان اقدام کرد و یا برای شهروندی انگلستان درخواست کرد.

 

ویزاهای کاری:

با اخذ ویزای کاری می‌توان پس از مهاجرت به انگلستان به کار و کسب درآمد پرداخت. لازم به ذکر است که از سال 2008 میلادی، سیستم امتیازشماری جایگزین بیشتر انواع ویزای کاری شده است. انواع عمدۀ ویزای کاری عبارت از موارد زیر است:


• 
برای افراد با مهارت‌های ویژه (highly skilled workers)، سرمایه‌گذاران (investors)، صاحبان تجارت (entrepreneurs) و افرادی که به تازگی از دانشگاه‌های بریتانیا فارغ‌التحصیل شده‌اند.اگر برای ورود یا اجازۀ ماندن در انگلستان از این طریق اقدام می‌کنید، نیازی با داشتن پیشنهاد کاری ندارید، اما باید در ارزیابی امتیازشماری قبول شوید.


• 
برای افرادی که مهارت تخصصی دارند (skilled workers)
اگر از یک کارفرما در انگلستان پیشنهاد کاری دارید و این کارفرما مایل است تا از شما حمایت کند، می‌توانید برای گرفتن آن شغل، اقدام به گرفتن این ویزا کنید تا به انگلستان بیایید یا اجازۀ ماندن در انگلستان را پیدا کنید.


• 
برای افرادی که می‌خواهند به‌طور موقت کار کنند (temporary workers)

اگر کارفرمایی در انگلستان مایل است تا از شما حمایت کند، شاید واجد شرایط برای اخذ ویزای ورود موقت برای انجام انواع کارها باشید.


 
سایر موارد
همچنین می‌توانید به عنوان کارگر خانگی (domestic worker)، تنها نمایندۀ یک شرکت خارجی، یا نمایندۀ یک روزنامۀ خارجی، آژانس خبری خارجی یا مؤسسۀ رادیو تلویزیونی خارجی، برای کار در انگلستان اقدام کنید.

دسته بندی ویزای انگلیس :

به‌طور کلی در سیستم جدید ویزاهای کشور انگلستان، ویزاهای انگلستان به دسته‌های زیر تقسیم می‌شوند:

ویزای Tire1 که به سه دسته اصلی تقسیم می‌شود:

1.سرمایه‌گذاری در انگلستان:

سرمایه‌گذاری در انگلستان به این که شکل است که شما می‌بایست یک‌میلیون پوند که 750 هزار پوند آن در یکی از مؤسسات یا شرکت‌های سهامی انگلستان سرمایه‌گذاری شده است و 50 هزار پوند آن در هر زمینه‌ای که خود شما خواستار آن هستید نقدینگی داشته باشد. همچنین می‌بایست 50% اوقات خود را در کشور انگلستان سپری کنید.

این نوع ویزا هیچ نیازی به داشتن مدارک دانشگاهی نداشته و همه متعلقات شما (فرزند، همسر و …) می‌توانند به‌واسطه ویزای شما به انگلستان سفر کنند.
این ویزا به مدت 3 سال در ابتدا (و 2 سال تمدید آن) توسط دولت انگلستان داده می‌شود و بعد از آن می‌توانید برای اقامت دائم در انگلستان اقدام نمایید و همچنین برای دریافت ویزا سرمایه‌گذاری می‌بایست در آزمون IELTS نمره 6.5 را در همه مواد کسب کنید.
با داشتن این ویزا تمامی حقوق و مزایای شما همانند یک شهروند انگلیسی خواهد بود (از قبیل خدمات پزشکی و آموزشی و …) و شما قادر هستید برای اقامت دائم در انگلستان تمامی شرایط را احراز کنید.


 2.ویزا برای تأسیس شرکت در انگلستان است:

نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این ویزا در کشور انگلستان به‌وسیله self assessment points calculator و پر کردن فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما صورت می‌گیرد.
برای گرفتن این ویزای کشور انگلستان می‌بایست 200 هزار پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی از شرکت‌های تحت نظارت (financial service authority) در گردش باشد. دانستن زبان انگلیسی می‌تواند تا 10 امتیاز شانس شما را در مهاجرت به انگلستان افزایش دهد. کسب نمره 6.5 آزمون IELTS در این قسمت موردنیاز است.


3.post-study work

که برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلستان و یا بودن تحت ویزای Tier 4 اجباری است.

همچنین در این ویزا نیز موارد بسیار ضروری درخواست می‌شود که شرح کامل آن نیز به تفصیل گفته خواهد شد.

ویزای Tire 2 نوع ویزا مهارت شغلی (Skilled Worker)

 برای دریافت این ویزای انگلستان داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامی است. همچنین شرکت‌های چند ملیتی واقع در انگلستان می‌توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری دریافت کنند. این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه‌ای نیز است؛ که می‌توانند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند.

که در این ویزا شما به یک پشتیبان یا تأمین‌کننده منابع مالی در ضمن اقامت شما در انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر 800000 پوند برای درخواست کننده ویزا و 5300 پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی است که باید 90 روز قبل از درخواست در حسابی قرار بگیرد.

بیشتر امتیازات ویزای کاری در انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا 50 امتیاز شما را پوشش می‌دهد و حداقل ساعت کاری 30 ساعت در هفته است.

درآمد آینده شما و مدارک تحصیلی و مدارک زبان انگلیسی نیز در گرفتن ویزای TIER 2 جهت اقامت در انگلستان مؤثر می‌باشد.

ویزای Tier 3 مربوط به کارهای موقت و علاقه‌مندان به مهاجرت کاری به انگلستان به‌صورت موقت می‌باشد.

 

ویزای Tier 4 ویزای دانشجویی انگلستان:

که به 2 دسته دانش آموزان General (بالای 17 سال) و دانش آموزان Child (بین 74 تا 17 سال) تقسیم می‌شوند.
شرط اولیه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در انگلستان می‌باشد که در این امور موسسه ما می‌تواند با انتخاب و برقراری ارتباط با دانشگاه دلخواه شما بهترین گزینه را در جهت تحصیل در انگلستان به شما معرفی می‌نماید.

در ویزا دانشجویی 10 امتیاز مربوط به داشتن یک پشتیبان جهت پرداخت هزینه‌های هتل در انگلستان اختصاص داده شده است که شخص یا یک بورسیه از دانشگاه‌های انگلستان نماید.

همچنین 30 امتیاز این ویزا به نوع پذیرش دانشجویی یا دانش‌آموزی شما از یک موسسه آموزشی در انگلستان بستگی دارد. گرفتن نمره مناسب در آزمون IELTS نیز در این ویزا کاملاٌ مؤثر است. مدت این ویزاها از 6 تا 18 ماه می‌باشد و فقط به مقاطع دکترا و یا دندان پزشکان ویزای 3 ساله داده می‌شود.

 

 Tier5 ویزای ویزای موقت کاری جهت کار در انگلستان:

مربوط به متقاضیان کار در انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می‌باشد.

اخذ ویزای انگلیس از طریق بستگان:


بعضی از روش‌های دیگر مهاجرت به انگلستان هم هستند که شما لزوماً به قصد کار و تجارت در انگلستان برای ویزا اقدام نمی‌کنید. این نوع ویزاها عبارت از موارد زیر هستند:


• 
شریک زندگی (زوج)


آمدن به انگلستان یا اجازه برای ماندن در انگلستان به عنوان زن یا شوهر (همسر)، نامزد، زوج ازدواج نکرده/هم‌جنس فردی که در انگلستان زندگی می‌کند یا مهاجر است و یا برای کار یا تحصیل به انگلستان آمده است. البته موظف هستید تا اگر چنین رابطه‌ای به پایان رسید، آن را گزارش دهید.


• 
فرزند


اگر شهروند بریتانیا باشید یا اجازۀ اقامت موقت یا دائم در این کشور را داشته باشید، می‌توانید فرزند خود، از جمله فرزندخواندۀ خود را به انگلستان بیاورید.


• 
اقوام وابستۀ سالمند


یکی دیگر از انواع ویزاهای کشور انگلستان اخذ ویزای اقوام وابسته ی سالمند است . در این حالت باید اجازه برای ماندن در انگلستان یا آمدن به انگلستان را به عنوان پدر یا مادر، پدربزرگ یا مادربزرگ و یا سایر وابستگان سالمند فردی که در انگلستان زندگی می کنند را دریافت کنید .


• 
ازدواج

در بیشتر کشور های جهان طبق نظام حقوق بین الملل خصوصی در صورت ازدواج بین زوجین فرد می تواند برای اخذ اقامت اقدام کند که کشور انگلستان هم شامل این قانون می شود. در نتیجه اگر فردی با یک فرد انگلیسی ازدواج کند می تواند برای دریافت تابعیت انگلستان اقدام نماید .

 

شهروندی انگلستان


اگر سن شما بالای 18 سال باشد و 5 سال گذشته را هم در بریتانیا زندگی کرده باشید (اگر همسر شما شهروند بریتانیا است، این مدت می‌تواند 3 سال باشد) می‌توانید برای اخذ شهروندی بریتانیا اقدام کنید

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای انگلیس:

مدارک شغلی:

بخش دولتی:

 آخرین حکم کارگزینی / کارت پرسنلی /6 عدد فیش حقوقی / کارت بازنشستگی)

برای کسبه: اصل جواز کسب/ اصل کارت بازرگانی

برای پزشکان:

اصل پروانه مطب / اصل کارت نظام پزشکی

برای مهندسین:

اصل گواهی ساختمان / اصل قراردادهای کاری / اصل پایان کار ساختمان

برای وکلا:

اصل پروانه وکالت / اصل کارت وکالت

 

بخش خصوصی:

کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت/ گواهی اشتغال به کار 

حقوق و مزایا و مشخصات فردی / میزان حقوق/ لیست بیمه

 برای دانشجویان: 

  گواهی اشتغال به تحصیل

دیگر مدارک

 شناسنامه و کارت ملی

 پاسپورت های قدیمی در صورت داشتن 

سند مالکیت

 سند ازدواج 

تمکن مالی 

پرینت بانکی 6 ماه گذشته 

 2 قطعه عکس 3.5*4.5

 دعوت نامه 

 مدارک شخص دعوت کننده( اسکن پاسپورت انگلیسی، سند مالکیت یا اجاره نامه منزل، اسکن مالیات،...)

application form GWF

برای عضویت در خبرنامه، اطلاعات زیر را وارد کنید.
 
یا
 
Yandex.Metrica