--مشاهده تور اروپا--

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند وبرای مدت معینی در آلمان اقامت خواهند داشت. ویزای توریستی عموماً برای سه ماه از تاریخ صدور به متقاضی اجازه‌ی اقامت در کشور آلمان را می‌دهد و شخص باید قبل از اتمام نود روز خاک آلمان را ترک کرده باشد .حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. 
تکمیل فرم درخواست روادید  .
فرم تقاضای روادید در دو نسخه باید تکمیل شود .

مدارک :

هویتی :

شناسنامه، پاسپورت، عکس

شغلی :

کارمند بخش خصوصی:

گواهی اشتغال به کار، سابقه بیمه، آخرین فیش حقوقی

کارمند بخش دولتی :

حکم کار گزینی، 3 فیش آخر حقوقی

مدیر عامل :

روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، لیست فیش و حقوق مزایای کارمندان

شغل آزاد:

جواز کسب، نام اتحادیه در جهت تائید جواز کسب، تمکن مالی به لاتین بالای

 50میلیون تومان

گردش حساب 3 ماه اخیر به لاتین بامهر

ویزای توریستی ایتالیا

 

شناسنامه ایرانی 
توجه: ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات بایدحتماً موجود باشد .    
گذرنامه 
توجه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد ازتاریخ درخواست روادید باشد 
کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه قطعه عکس رنگی 
توجه: در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد،باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید
 .
عکس باید زمینه روشن، واضح و کاملاٌ جدید باشد و با ظاهرفعلی متقاضی مغایرتی نداشته باشد.
  
آدرس محل کار و منزل به طور دقیق    
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی    
ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی  
 مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی    
 ترجمه یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به ازای هر فرد
بیمه مسافرتی  
 بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد ایتالیا 
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت   
کل هزینه روادید

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر گردشی به فرانسه یا دیداربا اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتراز تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند . 
برای روادید توریستی فرانسه، حضور متقاضی ضروری است ومصاحبه انجام می‌گیرد. .
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای روادید است. این فرم را می‌توان از بخش روادید سفارت فرانسه یا از طریق سایت سفارت تهیه کرد
 .
شناسنامه ایرانی 
 گذرنامه 
توجه : اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتراز تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد . 
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طورصفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید . 
دو قطعه عکس رنگی . 
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر :عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیشگرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۳۵ در ۴۵ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ۳۲ میلی‌متر 
.
دعوت‌نامه : خانواده یا دوست مقیم فرانسه‌ی شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند . 
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در فرانسه یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در فرانسه هستید (مانندسند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت ). 
 اسناد رسمی شغلی و منابع مالی . 
برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل . 
 برای افرادیکه فرزند و یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد باید دو تا فرم مربوطه را از بخش روادید سفارت یا از روی سایت دریافت نمایند . 
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید دو هفته به طول می‌انجامد؛ ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زماناحتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت روادید هستید یا خیر . 
بعد از موافقت با صدور روادید مدارکی که هنگام دریافت روادیدنیاز دارید، این‌ها هستند : 
بیمه مسافرتی 
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصدفرانسه . 
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت .

ویزای توریستی یونان

مدارک موردنیاز ویزای یونان

کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.
شناسنامه ایرانی 

گذرنامه ؛ اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبارویزای درخواستی باشد . 
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید .
سه قطعه عکس رنگی 
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تراز سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد،در ابعاد ٣٥ در ٤٥ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢میلی‌متر  
 اسنادرسمی شغلی و منابع مالی  
برای اشخاص تحت تكفل، زنان خانه‌دار یا فرزندان ): گواهی کار، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر و یا دفترچه حساب پس‌انداز متكفل)شوهر، پدر) (ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب 
برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان گواهی اشتغال به تحصیل
یک سندمالکیت ( ترجمه‌ی رسمی انگلیسی 
بیمه مسافرتی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان 
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقام


ویزای توریستی اسپانیا

مدارک موردنیاز:
مدارکی که باید در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید (علاوه بر فرم) شامل مواردزیر است؛ 
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت اسپانیا می‌ماند .
کلیه‌ ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند 
در صورت عدم پذیرش شما برای ویزای اسپانیا، مدارک بازگردانده نخواهد شد. 
شناسنامه ایرانی 
دو :گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. دو سری کپی از صفحات یک تا سیزده گذرنامه باید همراه مدارک باشد.
دو قطعه عکس رنگی 
توجه: در صورتی که اسامی همراهان درگذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دوقطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد. 
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر : عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ٤٠ در ٦٠ میلی‌متر،فاصله‌یبین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر 
دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم اسپانیا شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند .
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزروهتل برای تمام مدت اقامت در اسپانیا یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن دراین کشور هستید مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت ) 
برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند، اجازه‌ی کتبی و رسمی پدر یا مادر یا قیم قانونی 
 اسناد رسمی شغلی و منابع مالی؛ 
گواهی حساب بانکی به نام متقاضی با قید تاریخ افتتاح حساب. (میزان موجودی همراه با صورت گردش حساب )
گواهی اشتغال به کار متقاضی با قید سمت، تاریخ شروع کار،میزان درآمد و کپی لیست پرداخت حق بیمه‌های اجتماعی
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید دو هفته به طول می‌انجامد؛ ممکن است تاصدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت روادیدهستید یا خیر
بعد از موافقت با صدور روادید مدارکی که هنگام دریافت روادید نیاز دارید، این‌ها هستند.  
بیمه مسافرتی  
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت وبرگشت به مقصد اسپانیا 
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت

ویزای توریستی اتريش:

الف) اقامت توريستي در اتريش
گذرنامه معتبر (مدت اعتبار حداقل 6 ماه) دو قطعه عكس جديد (از هر متقاضي و همراهان در گذرنامه) اصول دعوتنامه يا به عبارتي تعهد نامه‌اي كه در اتريش رسما توسط محضرتاييد شده باشد، حكم فوق يا تاييد به ميزان درآمد دعوت كننده بيمه حوادث و بيماري تا سقف 52000 دلار صادر شده از جانب شركت بيمه ايران با آسيا، ترجمه سند ملك(تاييد شده توسط وزارت امور خارجه) دفترچه حساب بانكي متقاضي به انضمام ترجمه آن.
ب) دعوتنامه تجاري، گذرنامه معتبر (مدت اعتبار حداقل 6 ماه) دو قطعه عكس جديد (ازهر متقاضي و همراهان در گذرنامه) اصل دعوتنامه يا به عبارتي تعهدنامه تجاري با مهرشركت، (تاييد محضر مورد نياز نيست)
ج) ترانزيت گذرنامه معتبر (مدت اعتبار حداقل 6 ماه) دو قطعه عكس جديد (از متقاضي وهمراهان در گذرنامه) رواديد كشور 

فرم درخواست روادید
شناسنامه
پرداخت عوارض سفارت
پرینت بانکی
سند ملک
شرکت ایرانی
اشتغال  گواهی کار گواهی مرخصی
بلیط رزرو هتل
برای عضویت در خبرنامه، اطلاعات زیر را وارد کنید.
 
یا
 
Yandex.Metrica