--مشاهده تور آسیا--

مدارک ویزای توریستی تایلند

توريستي: بليط رفت و برگشت،
پر كردن3 فرم سفارت،
كپي صفحات 11 الي 2 پاسپورت،
سه قطعه عكس جديد 4 × 3 و يا 6 × 4
اسنادی مبنی بر منابع مالی متقاضی

ارمنستان

فرم سفارت، دو قطعه عكس 3 × 4 رنگي، گذرنامه معتبر. يكشنبه تا پنجشنبه ساعت 9 تا12

مدارک ویزای توریستی امارات ( دبی / دوبی ، ابوظبی و ...)

 تصویر صفحه‌ی مشخصات گذرنامه  
تصویر عکس رنگی متقاضی   
ویزای 14 روزه و یک ماهه  

نرمال  : مدت زمان گرفتن ویزا 1 هفته
فوری : مدت زمان گرفتن ویزا 2-3 روز
تاپ ارجنت : مدت زمان گرفتن ویزا 1 روز

مدارک ویزای توریستی چین

اصل پاسپورت
شناسنامه ایرانی   
گذرنامه
دو قطعه عکس
دعوت‌نامه؛خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند 
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل 
 بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین 
در حال حاضر کنسولگری چین در ایران، دو نوع ویزای عادی ونیمه‌فوری را صادر می‌کند

مدارک ویزای توریستی هند

گذرنامه 
آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق 
بلیط رفت و برگشت به مقصد هند  
رزرواسیون قطعی هتل برای مدت اقامت موردنظر
مدت ویزا یک ماه است
 
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمام آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی بازگردانده می‌شود
برای عضویت در خبرنامه، اطلاعات زیر را وارد کنید.
 
یا
 
Yandex.Metrica