ویزای 
J1:


ویزای 
J1 از دسته ی ویزاهای غیر مهاجرتی است و مخصوص افرادی است که در برنامه های ویزیتوری تبادل دانشجو شرکت می کنند.  این ویزا فرصت های بی شماری را برای دانشجویان از سرتاسر جهان برای سفر و شرکت در دوره های متفاوت در آمریکا بوجود آورده است. این دوره های چندمنظوره به ملیت های خارجی این امکان را می دهد تا به آمریکا سفر کنند و دوره های متفاوتی از جمله تحصیل، تدریس، تحقیق، کار آموزی، را در طی چند هفته الی چندین سال بگذرانند.

لیست دوره ها وبرنامه ها:

پرستار بچه

مشاور اردو

دانشجو

مهمان دولتی

انترن

مهمان  بین المللی

پزشک

استاد دانشگاه و بورسیه ی پژوهشی

بورسیه کوتاه مدت

دانش آموز متوسطه

متخصص

سفر برای کار تابستانی

معلم

کار آموز

پیدا کردن اسپانسر:

بعد از اینکه متقاضی برنامه ی مورد علاقه ی خود را انتخاب کرد، مرحله ی بعدی پیدا کردن اسپانسر است. برای این کار باید سایت Designated Sponsor را چک کنید.

اسپانسر ها علاوه بر پشتیبانی متقاضی، آن ها را در طول مدت دوره نظارت نیز می کنند. متقاضیان لازم است تا برای مطلع شدن از جزییات برنامه و مدارک مورد نیاز با اسپانسر خود مستقیما در ارتباط باشند.

 

چگونه اقدام کنیم:

 برای اقدام ویزای جی وان با یک اسپانسر مشخص شده در ارتباط باشید . این اسپانسر بر تمامی فرایند تقاضا ی ویزا نظارت داشته و اصلی ترین نقطه ی ارتباط در طول فرایند برنامه است .

صلاحیت و هزینه ها:

اسپانسر ها متقاضیان خود را برطبق معیارهای صلاحیت و شایستگی  آن ها برای هر دوره انتخاب می کنند. بعضی از دوره ها نیازمند مصاحبه ی شخصی هستند. تمامی متقاضیان علاوه بر صلاحیت باید مهارت زبان انگلیسی و مدارک بیمه را داشته باشند.

اسپانسر ها اطلاعات مورد نیاز را قبل از خروج متقاضیان از کشور خود، در اختیار آن ها قرار داده و به محض رسیدن آن ها به مقصد، راهنمایی های لازمه را به آن ها می دهند. 

علاوه بر این آن ها، پیشرفت و رفاه متقاضیان را در طول دوره نظارت می کنند.

مهارت زبان انگلیسی:

متقاضیان لازم است تا مهارت لازمه در زبان انگلیسی را برای شرکت در دوره ها کسب کنند.

 

بیمه: متقاضیان و هر کدام از افراد همراه J­2  (همسر و فرزندان زیر 21 سال)لازم است تا بیمه ی پزشکی مشخص شده را با خود داشته باشند. اسپانسر نیزبررسی می کند که متقاضیان بیمه ی پزشکی مناسب  را داشته باشند  و همچنین گرفتن بیمه برای متقاضیانی که بیمه ندارند و یا بیمه ی آن ها شرایط لازم را ندارد ، آسان تر می کنند.

متقاضیان برای کسب بیمه ی مناسب لازم است تا با مسئولان مربوطه ی سازمان اسپانسر کننده تماس حاصل کنند و قصور و کوتاهی عمدی از طرف متقاضی یا افراد همراه برای کسب بیمه ی مناسب می تواند زمینه ی رد شدن را برای متقاضی فراهم کند. 

اطلاعات قبل از رسیدن:

اسپانسر موظف است تا اطلاعات مورد نیاز در رابطه با برنامه و موضوعات مرتبط با ان را قبل از خروج متقاضی از کشور در اختیار او قرار دهد و متقاضی را در رابطه با اطلاعات تخصصی و ویژه ی دوره و هرگونه تعهدات قراردادی مربوط به دوره، مطلع کند. 

این راهنمایی ها شامل اطلاعاتی در رابطه با منطقه، ایالت و حوزه می شود.  اسپانسر ها همچنین موظف هستند تا بر پیشرفت و رفاه متقاضیان نظارت داشته باشند. آن ها باید اطمینان حاصل کنند که فعالیت های متقاضیان با برنامه ی مشخص شده در فرم Ds-2019مطابقت دارد.  اسپانسر ها موظف هستند تا تمامی اطلاعات تماس (آدرس و تلفن) متقاضی را داشته باشند و آن را در فایلشان ذخیره کنند و امکان ارتباط فوریتی و 24 ساعته را در اختیار متقاضیان قرار دهند تا هر موقع که احتیاج به کمک داشتند، تماس حاصل کنند.

هزینه ها:

سازمان اسپانسر کننده تمامی هزینه ها ی متقاضی را تقبل می کند مگر اینکه متقاضی باشید که از طرف دولت فدرال هزینه های شما بر عهده گرفته شده باشد.

هزینه های یک متقاضی با متقاضی دیگر بر حسب نوع برنامه ی اسپانسر و طول مدت برنامه، متفاوت است. حتما جزییات هزینه های خود را با اسپانسر خود چک کنید. 

 

  وقتی که در یک برنامه ی توریستی تبادل فرهنگی پذیرفته می شوید، اسپانسر یک فرم DS­2019 برای شما ارسال می کند

 و مشخص می کند که آیا باید هزینه های DHS) را شما به وزارت امنیت داخلی ایالت آمریکا SEVIS I­-901) پرداخت کنید و یا آیا این هزینه ها جزئی از خود برنامه است.

اگر هزینه ها را اسپانسر تقبل کند باید یک برگه ی تایید پرداخت به شما بدهد.

 

هزینه های تقاضای ویزای غیر مهاجرتی:

 تمامی متقاضیان که در سفارت آمریکا تقاضای ویزا کرده اند موظف هستند تا تمامی هزینه های ویزای غیرمهاجرتی را بپردازند.

متقاضیان باید در زمان وقت مصاحبه صلاحیت خود را برای گرفتتن ویزا به افسر کنسولی نشان دهند. برای وقت مصاحبه باید فیش پرداخت هزینه های تقاضای ویزا را با خود به همراه اورید.

توجه: در صورتی که شما در برنامه ی تبادل فرهنگی و آموزشی شرکت کرده اید  که هزینه های آن از طرف دولت، وزارت امور خارجه و یا نمایندگی های آمریکا برای توسعه ی بین المللی متقبل می شود، لازم نیست تا هزینه های فرایند تقاضای ویزا را برای خود و افراد همراه خود پرداخت کنید.

فرم DS-2019:

این فرم یا گواهی صلاحیت وضعیت ویزیتور جی وان پایه ای ترین مدرکی است که در امور اداری برنامه ی ویزیتور مورد استفاده قرار میگیرد. این فرم به ویزیتور امکان می دهد تا برای گرفتن وقت مصاحبه در سفارت آمریکا برای گرفتن ویزای جی وان اقدام کند. فرم DS-2019دارای اطلاعات متقاضی،اسپانسر و توصیف مختصری از برنامه ی ویزیتور از جمله تاریخ شروع و پایان، دسته های مختلف  و هزینه های تخمین زده شده برنامه می باشد.

فرم DS-2019 را از کجا باید تهیه کنیم؟

اسپانسر شما این فرم را برای ویزیتور انتخاب شده برای شرکت در دوره صادر میکند. اطلاعات داخل این فرم قبل از اینکه به متقاضی داده شود، توسط اسپانسر تکمیل میگردد.صدور ویزای جی وان مثل دیگر ویزاهای غیر مهاجرتی توسط افیسر کنسول که متقاضیان ویزا را دز سفارت تحت نظر دارد، صادر می شود و آن به این معنی است که اگر شما برای ویزای ویزیتوری انتخاب شده باشید و فرم DS-2019 را نیز دریافت کرده باشید، این افسر است که تصمیم میگیرد ویزا برای شما صادر شود یا خیر؟

اگر در رابطه با فرم DS-2019 سوالی داشتم به چه کسی باید مراجعه کنم؟

اسپانسر مسئول پاسخگویی به سوالات شما در رابطه با فرم می باشد. او همچنین مسئول کمک و مشاوره شما در رابطه با تمامی موضوعات مرتبط با دوره است.

 

مدارک مورد نیاز و مصاحبه:

تمامی متقاضیان بعد از درخواست خود موارد زیر را باید به سفارت تحویل دهند:

    • فرم” DS-2019گواهی صلاحیت وضعیت ویزیتور": این فرم که توسط Sevisگارانتی و تضمین شده است، بعد از ثبت اطلاعات شما در Sevis توسط اسپانسر به شما داده می شود. اطلاعات تمامی متقاضیان باید در Sevis ثبت شود. این فرم توسط اسپانسر شما مستقیما به سفارت آمریکا فرستاده می شود.
    • فرم DS-7002 : تمامی متقاضیان ویزای کارآموزی و انترن طبق بخش 7فرم  باید فرم DS-7002 طرح جایگزینی انترن و کارآموزی را به هنگام درخواست ویزا ارائه دهند. اگر فرم DS-2019  شما قبل از 19 ژوئن 2007 صادر شده است، نیازی به ارائه ی فرم   DS-7002نیست. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با قوانین برنامه ی انترن و کار آموزی بخش کارآموز ها را در سایت ECAمطالعه کنید.
    • تقاضای الکترونیکی و آنلاین ویزای غیر مهاجرتی فرم DS-160. برای اطلاعات بیشتر در مورد فرایند آنلاین این  فرم سایت DS-160 را مطالعه کنید.

       

    • پاسپورت قانونی برای سفر به آمریکا با حداقل 6 ماه بیشتر از دوره ای که متقاضی فصد اقامت در آمریکا را دارد( به جز توافقات خاص کشورها که استثناعاتی را شامل شده اند). اگر بیشتر از یک نفر در یک پاسپورت باشد، هر شخص برای گرفتن ویزا باید تقاضانامه پرکند.

       

    • یک عکس 2×2. توجه داشته باشید که فرمت عکس خواسته شده باید فرمتی باشد که از شما خواسته شده است.

                 در وب سایت کنسول گری و سفارت آمریکا بررسی کنید که آیا مدارک دیگری از شما خواسته شده است.

                 متقاضیان باید افسر کنسولگری را متقاعد کنند که برای مدت موقتی قرار است در این کشور اقامت داشته باشند.

     

مصاحبه:

مصاحبه در کنسولگری و یا سفارت آمریکا به عنوان قسمتی از فرایند تقاضای ویزا از متقاضیان ویزا در رده ی سنی 14 ال ی79 سال به جز یک سری استثنا انجام می گیرد.

افراد زیر 13 سال و بالای 80 سال نیازی به مصاحبه ندارند مگر اینکه سفارت از آن ها بخواهد.

زمان انتظار برای وقت مصاحبه متفاوت است بنابراین ازمتقاضیان به طور جدی خواسته می شود تا هر چه زودتر برای تقاضای ویزا اقدام کنند.

زمان انتظار برای وقت مصاحبه، اطلاعات زمان مورد نیاز برای فرایند ویزا برای هر کدام از سفارت ها ی آمریکا بر روی وب سایت Visa Wait Times و بیشتر وب سایت های سفارت موجود است.

اگر از طرف اسپانسر مجاز به داشتن همرا( همسر و فر زند) باشید، به هرکدام از آن ها نیز یک فرم DS-2019 داده می شوند و آن ها نیز می توانند هم زمان با شما اقدام کنند.

با مرور وب سایت سفارت آمریکا بررسی کنید چگونه میتوانید برای وقت مصاحبه برنامه ریزی کنید، چگونه هزینه ی تقاضای ویزا را پرداخت کنید و دستورالعمل های مخصوص سفارت را بررسی کنید.

در طول فرایند تقاضای ویزا معمولا در وقت مصاحبه، انگشت نگاری دیجیتالی سریعا انجام می گیرد. فرایند اداری بعضی از متقاضیان وقت بیستری می گیرد که بعد از مصاحبه افسر وقت بیشتری برای آن ها صرف می کند.

 

 

 

 


 

 

 

برای عضویت در خبرنامه، اطلاعات زیر را وارد کنید.
 
یا
 
Yandex.Metrica